logo

 

Nieuws

do, 04/10/2012 - 13:07
do, 04/10/2012 - 13:06

Schilder Tips

Glasweefselbehang
Glasweefselbehang verricht wondere op elke type wand. Glasweefselbehang is zeer geschikt voor oude en lelijke wanden waar vaak scheuren in het stucwerk terugkomen, maar het is ook zeer geschikt voor in nieuwbouwwoningen.Het is tevens ook nog brandvertragend. Het is de ideale manier om uw wanden er weer mooi uit te laten zien. Het is verkrijgbaar in verschillende motieven en u kan het in elke gewenste kleur laten schilderen.

Klimop
laat geen klimop planten aan uw schilderwerk groeien dit verhoogt de kans op houtrot aanzienlijk.

Houtrot reparatie
Kozijnen die aangetast zijn door houtrot hoeven niet altijd meteen vervangen te worden. U kunt ze namelijk ook nog laten opknappen d.m.v. een epoxy reparatiemiddel. Het houtrot word dan eerst weggefreesten vervolgens met een 2-componenten impregneermiddel voorgestreken waarna het met de epoxymiddel opgevuld word. Het voordeel van deze methode is dat het een stuk goedkoper is en dat u u geen schade aan uw pleister/behangwerk zult hebben van het uitbreken van de kozijn! Maar mocht het echt niet meer te repareren zijn dan kunnen wij er zorg voor dragen dat het weer vernieuwd word. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Winterperiode
Controleer uw schilderwerk jaarlijks op gebreken bv na de winterperiode. Hout schoonmaken
Wist u dat als u uw schilderwerk regelmatig schoonmaakt (bv met schoonmaak azijn en geen amonniak!) het de levensduur verlengt!

Wanneer te beginnen aan een schilderbeurt
Zodra uw schilderwerk begint te verpoederen (af geeft) of kleine scheurtjes krijgt en/of begint te bladderen is het hoogst tijd voor een nieuwe schilderbeurt!

Login